Què sé fer?

Doncs sé fer un munt de coses, però el meu punt fort és el grafisme per ordinador en general. Tinc experiència en el món del disseny imprès i per a web, la imatge animada i el vídeo, la fotografia i el tractament d’imatges.

Actualment sobretot faig disseny web, i en menor mesura disseny gràfic imprès i “motion graphics”, que ocasionalment complemento donant cursos de matèries relacionades.

Aquí sota podeu trobar una explicació més detallada, amb algunes mostres de feines meves. També podeu descarregar-vos el meu currículum.

Disseny Gràfic

Vaig estudiar Disseny Gràfic i Comunicació Visual a ESDi (adscrita a la Universitat Ramon Llull) i ja fa un munt d’anys que em dedico al mundillo del disseny gràfic, tant a la part de disseny imprès, imatge d’empresa i publicitat, com en altres camps més relacionats amb les noves tecnologies, web i audiovisuals.


Aquí podeu veure el llistat d’entrades de la categoria Disseny Gràfic, on podeu trobar les darreres novetats d’aquesta categoria.

Web

El disseny web és una de les meves principals ocupacions. Actualment m’especialitzo en el disseny, desenvolupament i personalització de projectes web sobre WordPress i Genesis framework, però he fet webs molt variades, des de projectes artesanals molt personalitzats fins a projectes bastant complexos amb gestors de continguts a mida, passant per projectes curts i super-econòmics, o e-mailings promocionals.

Tinc sòlids coneixements de HTML i CSS, tinc experiència en l’ús de WordPress i altres gestors de continguts, diferents solucions d’e-commerce, i domino una amplia varietat d’aplicacions per construir webs. També estic familiaritzat amb conceptes de SEO i SEM, i tinc experiència en la gestió de campanyes d’AdWords i analítiques.


Aquí podeu veure el llistat d’entrades de la categoria Disseny Web, on hi ha mostres d’alguns projectes.

Fotografia

M’interessa molt la fotografia. Els últims anys hi estic dedicant bastant temps, al principi com a afició, però també per feina. Durant els estudis de disseny vaig rebre formació en tècnica fotogràfica, revelat químic, composició, estudi i il·luminació, retoc fotogràfic, etc.

M’interessen molts camps en la fotografia, però professionalment em centro sobretot en foto industrial, publicitaria i de producte.

Podeu veure algunes fotos meves al meu compte de 500px.

També podeu veure el llistat d’entrades de la categoria Fotografia.


També tinc una àmplia experiència en tractament i retoc d’imatges (sobretot amb Photoshop i Lightroom), tant per encàrrec de clients com en els meus cursos.


Audiovisuals

Trobo que els audiovisuals són un dels camps més apassionants on aplicar el disseny gràfic. Un cop finalitzats els estudis de disseny, vaig complementar la meva formació en temes de vídeo, animació 2D i 3D en petites empreses del sector, com ara Iceberg i Urano Films, per després saltar al departament de pre-masterització de DVDs de Video Efecto (del grup En Efecto).

Tinc força experiència en l’ús d’AfterEffects, principalment, i també he fet anar Final Cut, Premiere i Aplicacions 3D (actualment Cinema 4D sobretot).


Aquí podeu veure el llistat d’entrades de la categoria Audiovisuals, on podeu trobar les darreres novetats d’aquesta categoria.

Formació

Ocasionalment em dedico a la formació, donant classes de temes relacionats amb el meu sector, en cursos tant per empreses o particulars com en formació subvencionada (formació per aturats o cursos de reciclatge per professionals).

He donat classes tant com a particular com treballant per altres empreses, com ara ISS Formación, CE Frada (a Tarragona, El Vendrell i Cambrils), Infordisa S.A. (Centre d’Estudis August, a Tarragona), i ORVI Formació (Tarragona). Entre d’altres, he fet cursos de perfeccionament pels departaments de grafisme d’empreses com Diari de Tarragona o Bic Graphic. També he fet tasques de suport tècnic, demostracions de Software i Hardware audiovisual professional, tant per a clients com en fires del sector audiovisual i d’arquitectura.

formacio-2
Aquí podeu veure el llistat d’entrades de la categoria Formació.